Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mascații și DIICOT au dat năvală peste TRAFICANȚII de droguri de mare risc din Timișoara

- Advertisement -

Oamenii legii din Timișoara și-au mobilizat forțele speciale marți, 26 mai 2015, pentru o amplă acțiune de de prindere a traficnților de droguri din Timișoara. Aceștia au descins simultan în 22 de locații, pentru a-i ridica pe suspecți care vor fi duși la audieri. Traficanții de droguri de risc și de mare risc sunt suspectați că aprovizionau cu substanțe stupefiante inclusiv elevii de liceu din orașul de pe Bega.

Unul dintre suspecți nu le-a deschis ușa trupelor speciale, aruncând de pe balcon o pereche de pantaloni în care polițiștii au descoperit mii de lei, euro și lire sterline, iar oamenii legii au fost nevoiți să spargă ușa pentru a pătrunde în locuința bărbatului, unde au găsit câteva grame de cannabis, scrie agenția Agerpres.

Aceeași sursă mai anunță că potrivit surselor judiciare, traficanții au fost monitorizați timp de câteva luni și s-a ajuns la concluzia că aceștia plasau pe piața locală cannabis, etnobotanice și droguri de mare risc de tip MDMA, iar printre clienți se aflau elevi și studenți.

Mai mult decât atât, investigatori sub acoperire, ”plasați” de DIICOT Timișoara, au cumpărat în repetate rânduri droguri de la dealerii care aprovizionau zona Complexului Studențesc și zona centrală a capitalei Banatului.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore