Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMascații și DIICOT au dat năvală peste TRAFICANȚII de droguri de mare...

Mascații și DIICOT au dat năvală peste TRAFICANȚII de droguri de mare risc din Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Oamenii legii din Timișoara și-au mobilizat forțele speciale marți, 26 mai 2015, pentru o amplă acțiune de de prindere a traficnților de droguri din Timișoara. Aceștia au descins simultan în 22 de locații, pentru a-i ridica pe suspecți care vor fi duși la audieri. Traficanții de droguri de risc și de mare risc sunt suspectați că aprovizionau cu substanțe stupefiante inclusiv elevii de liceu din orașul de pe Bega.

Unul dintre suspecți nu le-a deschis ușa trupelor speciale, aruncând de pe balcon o pereche de pantaloni în care polițiștii au descoperit mii de lei, euro și lire sterline, iar oamenii legii au fost nevoiți să spargă ușa pentru a pătrunde în locuința bărbatului, unde au găsit câteva grame de cannabis, scrie agenția Agerpres.

Aceeași sursă mai anunță că potrivit surselor judiciare, traficanții au fost monitorizați timp de câteva luni și s-a ajuns la concluzia că aceștia plasau pe piața locală cannabis, etnobotanice și droguri de mare risc de tip MDMA, iar printre clienți se aflau elevi și studenți.

Mai mult decât atât, investigatori sub acoperire, ”plasați” de DIICOT Timișoara, au cumpărat în repetate rânduri droguri de la dealerii care aprovizionau zona Complexului Studențesc și zona centrală a capitalei Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare