Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalMii de români protestează, Victor Ponta se ”păstrează”: ”Sunt hotărât să rămân...

Mii de români protestează, Victor Ponta se ”păstrează”: ”Sunt hotărât să rămân în funcţia de prim-ministru

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Premierul Victor Ponta a pierdu clar alegerile în favoarea lui Klaus Iohannis, dar nu are de gând să se dea de-o parte, așa cum i s-a sugerat de o parte a colegilor de partid. ”Îmi exprim dorinţa de dialog cu Klaus Iohannis, sunt convins că va dori să facem cât mai mult bine poporului român şi ţării. România are nevoie de stabilitate. Personal, mi-ar fi cel mai uşor, cel mai de dorit, cel puţin pentru familia mea, să mulţumesc celor cu care am lucrat până acum” a spus Ponta, luni după-masă, în cadrul primei ieșiri publice după înfrângerea de la alegerile prezidențiale desfășurate cu doar o zi în urmă.

”Românii au votat în 2012 pentru un program de guvernare şi nu guvern care a încercat până acum să-şi facă datoria faţă de români şi vom încerca în continuare. Sunt hotărât să rămân în funcţia de prim-ministru” și-a motivat premierul decizia de a-și păstra funcția, indiferent de consecințe, chiar dacă mii de oameni au ieșit azi-noapte în stradă pentru a-i cere DEMISIA.

”Cred că ACL încă nu are o echipă guvernamentală care să ne asigure predictibilitate şi dezvoltare. Sunt convins că putem fiecare să ne facem datoria faţă de alegătorii noştri. Intenţionez să continui actul de guvernare, să adoptăm bugetul, nu schimbăm cota unică, nu mărim taxe. Este nevoie de o nouă legislaţie privind votul compatrioţilor din diaspora. Dacă va exista un acord cu cei de la ACL vreau să facem o comisie parlamentară, împreună cu ONG ale românilor din diaspora şi să elaborăm legislaţia care să asigure participarea la vot a românilor din ţară şi din diaspora” a adăugat Ponta, cu privire la măsurile pe care intenționează să le ia, acum, după ce ieri, mii de români din toată europa nu au putut vota datorită proastei organizări făcute de Ministerul Afacerilor Externe și a Biroului Electoral pentru Străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare