macheta-2

Monica Macovei ocupă locul I în topul celor 754 de aleşi ai Parlamentului European (PE), în 2012, reuşind nu mai puţin de 35 de rapoarte adoptate în plenul PE, pedelista pare una dintre cele mai bune opţiuni pentru a fi aleasă pe data de 25 mai 2014.

Macovei este susţinută puternic chiar de doi dintre foştii preşedinţi ai Parlamentului European, Hans-Gert Pottering şi Jerzy Buzek, primul în perioada 2009 – 2011, iar cel de-al doilea între 2011 şi 2013.

„Nu am văzut niciodată o personalitate care să lupte împotriva corupţiei, în baza principiilor democratice, precum Monica Macovei”, susţine Pottering.

macheta 1De cealaltă parte, şi Buzek are o părere la fel de bună despre cea datorită căreia există Declaraţiile de avere publice, iar românii pot vedea, alături de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), cât de mult se îmbogăţesc politicienii români în timpul mandatului. „Monica Macovei este pregătită să poarte negocieri dificile, atât în interiorul UE, cât şi în afară. Este o persoană care apără cu adevărat interesele ţării sale, România, pe scena internaţională” este de părere Buzek, cel care a condus Parlamentul European între 2009 şi 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here