Robu
Foto: Constantin Duma

Propus de Cristian Buşoi ca şi candidat pentru o funcţie de prim-vicepreşedinte al PNL, Nicolae Robu, liderul PNL Timiş îi face campanie electorală europarlamentarului de Timiş care luptă cu Ludovic Orban pentru funcţia de preşedinte al PNL. După ce a anunţat că delegaţii organizaţiei de Timiş îl vor vota pe Buşoi şi a postat mai multe texte în care lăudat capacităţile europarlamentarului, acum Nicolae Robu a anunţat, tot pe Facebook, că moţiunea candidatului susţinut de el este exact ceea ce are nevoie PNL pentru a redeveni o forţă politică.

„Pentru mine și pentru toți cei prezenți, a fost o plăcere nu numai să ne revedem cu colegul de filială timp de atâția ani și prietenul nostru Cristi, dar și să constatăm, o dată în plus:
• viziunea,
• gândirea într-o logică impecabilă,
• echilibrul,
• înțelegerea profundă a lucrurilor -atât a celor interne partidului, cât și a celor exogene, generale și punctuale, de interes local, național și internațional-,
• neocolirea, ci dimpotrivă: abordarea frontală, dar cu eleganță, a temei greșelilor partidului din 2015-2016 care au condus la rezultatele atât de slabe,
• cunoașterea a ce are de făcut partidul nostru în viitorul imediat, pentru a câștiga alegerile prezidențiale în 2019 -evident: cu Klaus Iohannis candidat!- și apoi, în 2020, alegerile locale și parlamentare.
După ce BPJ Timiș s-a pronunțat în cvasiunanimitate (o abținere și în rest numai voturi pentru!), pentru susținerea candidatului Cristian Bușoi la funcția de Președinte PNL, ieri s-a întărit acest sprijin și prin agreerea exprimată de o manieră categorică a acestei poziții de către o mulțime de colegi din PNL Timiș nemembri ai forurilor de conducere, dar oameni de bază, și ei, în toate campaniile și, în general, în viața partidului.
Dacă privim spre înainte, nu trebuie să avem șovăieli: opțiunea este, în mod categoric, Cristian Bușoi! Și PNL trebuie să privească spre înainte!”,
a scris Robu.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.