Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nu poţi să dormi? Pune perna în frigider!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Temperaturile ridicate, mai ales seara, pot afecta procesul de răcire natural al corpului, de care avem nevoie pentru a adormi.

Dr.Chris Idzikowski, director al Centrului pentru Somn Edinburgh şi autor al „Sound Asleep”, a declarat că organismul eliberează căldură prin mâini, faţă şi picioare în timpul somnului şi continuă să se răcească până la aproximativ 4am.

El a spus că dacă ceva împiedică această scădere a temperaturii, atunci calitatea somnului este afectată şi devine dificil să dormim. Idzikowski a declarat că alegerea lenjeriei de pat este importantă, afirmând că fibrele naturale sunt cele mai bune. El a mai adăugat că dacă salteaua este fabricată din spumă sau alte materiale sintetice, atunci ar trebui să folosim o saltea protectoare din vată de bumbac.

Idzikowski a sugerat că ne putem ţine perna în frigider în timpul zilei şi să o luăm când mergem la culcare. De asemenea, pijamalele largi (din bumbac sau mătase) sunt mai eficiente decât dormitul gol, deoarece fibrele naturale absorb umezeala din piele.

Întinsul pe tot patul, mai degrabă decât dormitul ghemuit, îi ajută pe oameni să se răcorească. Idzikowski a mai spus că dacă o persoană nu poate dormi din cauza căldurii, aceasta ar putea să îşi ţină încheieturile sub jetul de apă rece pentru câteva minute, apoi să se usuce şi să meargă direct în pat. Sursa: apropo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Filmat cum a aruncat, cu NESIMTIRE, o saltea pe o strada din Timisoara

Poliția Locală Timișoara a făcut publice înregistrări video cu o persoană care a găsit...

Si-a aruncat salteaua la drumul mare. A primit amenda maxima de la Politia Locala

Un bărbat a fost sancționat de polițiștii locali după ce a fost surprins abandonând...

INEDIT! Lugojenii au pedalat în pijamale uitând total de inhibiţii FOTO

Oraşul de pe Timiş a fost gazda unui eveniment cu totul inedit duminică, 7...