Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O nouă cofetărie în Iulius Mall – „La Naomi” (P)

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

O nouă cofetărie în Iulius Mall - „La Naomi” (P) 1Sâmbătă, 17 noiembrie,la ora 10:00 s-a deschis în Iulis Mall, lângă Cinema City, un nou punct de lucru al cofetăriei „La Naomi ”.

Cofetăria „La Naomi” în parteneriat cu Cafe Corner, oferă clienţilor cele mai bune produse , precum savarine, eclere, amandine, doboş, Prăjitura Ozana, Prăjitura Colţ de Rai, Prăjitura Zi şi Noapte, Prajitura Naomi şi multe alte sortimente delicioase.

Vizitatorii au fost invitaţi să deguste produsele cofetăriei începând cu ora 18:00. Aceştia au fost surprinşi cu un tort de 41 de kilograme, realizat din mai multe variante de compoziţie: nucă cu sirop de arţar, ciocolată, fructe de pădure.

Pentru a crea o legătură cât mai strânsă cu clienţii, reprezentanţii cofetăriei oferă degustări în punctele de lucru, la un interval de aproximativ o lună jumătate.

„Venim mereu în întâmpinarea clienţilor noştri, oferindu-le tot ce este mai bun. Ne dorim să ne extindem, să deschidem un nou punct de lucru în zona Dâmboviţa. La sfârşitul lunii organizăm un concurs de pictură pe torturi. Vor fi 4 participanţi, iar câştigătorul va deveni colaboratorul nostru” a declarat pentru voceatimisului.ro, Angela Drăghia, reprezentantul cofetăriei „La Naomi”.

Cofetăria „La Naomi” vă aşteaptă în punctele de lucru din zonele Moşniţa Nouă, Traian, Gara de Nord şi Buziaş.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare