Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Oprirea interzisa” de pe Calea Martirilor din Timisoara, ignorata de tupeisti. Curg amenzile!

- Advertisement -

Pe parcursul ultimelor două zile, polițiștii locali au ”descins” din nou pe sectorul de drum al Căii Martirilor, acolo unde sunt montate indicatoarele care interzic oprirea și staționarea automobilelor într-un anumit intervar orar, fiind acordate zeci de sancțiuni.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au intensificat acțiunile pe Calea Martirilor, unde au existat sesizări că nu se respectă indicatoarele rutiere privind oprirea și staționarea automobilelor care sunt interzise în anumite intervale orare în zona respectivă. Astfel, în ultimele două zile au fost organizate acţiuni, iar în urma acestora au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional un număr de 58 conducători auto pentru că au fost încălcate prevederile Regulamentului de Aplicare al OUG 195/2002, republicată, privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, un autoturism al cărui conducător auto nu s-a prezentat pentru întocmirea procesului verbal a fost ridicat și transportat de către lucrătorii Societății de Drumuri Municipale la depozitul din Calea Șagului.

”Poliția Locală Timișoara reamintește că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, atrăgând totodată atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, mai ales că în zona respectivă au fost efectuate lucrări de lărgirea a carosabilului, oprirea și staționarea fiind interzise”, susțin oamenii legii.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore