Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăPe Da Lez spre EUROPA (P)

Pe Da Lez spre EUROPA (P)

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Românii trebuie să trimită la Bruxelles oameni capabili să facă lobby pentru țara noastră, iar PDL este partidul care a dovedit deja că are cea mai bună echipă” le-au transmis tinerii bicicliști tuturor celor întâlniți în drumul lor.

”Sloganul PDL din campania pentru alegerile Europarlamentare este “Europa in fiecare casă!”  Europa  se simte în tot ce s-a realizat cu sprijinul ei. Europa înseamnă, mai mult decât orice, o comunitate în care diferențele unesc, nu despart! Solidaritatea este fundamentul Uniunii Europene iar partidele politice, indiferent că sunt la guvernare sau în opoziție, trebuie să-și dea mâna pentru a promova interesele Romaniei și românilor în Uniunea Europeană.Timișoreni, ieșiți la vot pentru a aduce Europa în casele voastre!” le-a transmis timișorenilor, pe pagina sa de facebook, și candidatul pentru Colegiul 3 din Timișoara, Balint Petrescu.

Și europarlamentarul PDL,  Monica Macovei, a subliniat, într-o declarație publică, de ce este important ca alegerile europarlamentare  să fie câștigate de dreapta.

”Acest lucru reprezintă o garanție că în următorii cinci ani politicile economice europene vor fi de dreapta, adică vor fi susținute investițiile și încurajată dezvoltarea sectorului privat, spre deosebire de socialiști care încurajează nemunca și dependența de ajutoare sociale”, a spus europarlamentarul român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Mitropolitul Banatului, EMOŢII la ceremonia de Ziua Independenţei. Unde spune că odihnesc ostaşii fără morminte

Momente emoţionante, astăzi, în Parcul Central, acolo unde oficialităţile s-au strâns pentru a celebrea...

REMINDER Program special de 9 Mai, la Timişoara: concerte Direcţia 5, Alina Ieremia şi Feli Donose şi activităţi pentru copii

Program special de 9 Mai, Ziua Europei, la Timişoara, unde autorităţile locale şi judeţene...

Program special de Ziua Europei! Direcţia 5, Alina Ieremia şi Feli Donose cântă la Timişoara

Ziua Europei, 9 Mai, va fi celebrată şi în acest an, la Timişoara. Primăria...