Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pe sistemul :să dăm la gioale, Forţa Civică Timiş critică Campania de strângere de semnături pentru Spitalul de copii din Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Campania Da, Reuşim!, de strângere de semnături pentru construirea unui nou corp de clădire la Spitalul de copii Louis Ţurcanu din Timişoara,  şi-a găsit şi primii adversari. Este vorba de reprezentanţii Forţei Civice Timiş, care consideră că strângerea de semnături este un paravan pentru campania electorală a lui Sorin Grindeanu. Prin vocea preşedintelui Andrei Văcaru -agent imobiliar cu tot cu agenţie-  cei din forţa Civică au adus alte soluţii în atenţia autorităţilor şi nu apelarea la guvern. În vizibilă necunoştinţă de cauză în ceea ce presupune un spital de copii cu un corp nou de clădire în aceeaşi curte pentru a evita plimbarea copiilor prin tot oraşul, şi fără să şrie necesarul de spaţiu, liderul civic a înaintat tot felul de exemple de clădiri ce ar putea fi folosite ca spital de copii. La fel şi pentru clinica de oncologie. Domnule Văcaru ştim că piaţa imobiliară este în cădere liberă, aşa că nu mai faceţi lobby pentru spaţiile dvs.

Mai mult liderii Forţei Civice sunt dispuşi să doneze bani pentru construirea spitalului din donaţii.

Sorin Grindeanu nu a răspuns acestor acuzaţii şi a declarat că important este ca Spitalul de copii să aibă un corp nou, nu să se polemizeze pe această temă.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare