Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Liberalii timişoreni au început campania. Vezi cu ce vor să ia voturile necesare pentru un mandat de parlamentar Horia Cristian şi Ben Oni Ardelean

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Horia Cristian, candidatul USL pentru colegiul 1 Timişoara pentru Camera deputaţilor şi-a început discret campania electorală. Acesta a mers prin grădiniţele din colegiul său şi a constatat că exisă deficit de personal auxiliar. Astfel că a promis că va găsi o modalitate pentru ca această problemă să fie rezolvată. De asemenea Horia Cristian va propune să se înfiinţeze grădiniţe în cartiere pentru ca părinţii să nu piardă timp preţios pe drumuri.

Colegul de partid, cel care candidează pentru colegiul de senat 1 Timişoara, Ben Oni Ardelean spune că va face lobby pentru ca investitorii străini să nu mai ocolească Timişoara şi oraşul de pe Bega să devină un pol de putere între Budapesta şi Bucureşti. În plus acesta promite un muzeu al Revoluţiei. Oare pentru că cel care îi este contracandidat este un revoluţionar controversat?

Promisiuni realizabile la început de campanie. Să vedem ce va urma.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare