ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Percheziţii domicilare la traficanţii de ţigări din Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Percheziţii domicilare la traficanţii de ţigări din Timişoara 1Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, împreună cu Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timişoara şi cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, efectuează mai multe percheziţii domiciliare, în diferite locaţii de pe raza judeţului Timiş, în cadrul unei acţiuni complexe, având ca obiectiv prevenirea şi combaterea contrabandei cu produse accizabile şi a evaziunii fiscale.

În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, sub coordonarea procurorilor din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT (Serviciul Teritorial Timişoara), poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş, în cooperare cu lucrători din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Timişoara şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, au declanşat o acţiune care vizează destructurarea unui grup infracţional constituit în vederea săvârşirii unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile şi evaziune fiscală.

În prezent sunt efectuate percheziţii domiciliare la 4 adrese din municipiul Timişoara şi Silagiu, unde există suspiciuni că sunt depozitate ţigări de contrabandă spre a fi valorificate în mod ilegal.

Percheziţiile sunt în curs de derulare, iar cercetările în cauză continuă. La finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore