Percheziţii domicilare la traficanţii de ţigări din Timişoara

0
925

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, împreună cu Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timişoara şi cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, efectuează mai multe percheziţii domiciliare, în diferite locaţii de pe raza judeţului Timiş, în cadrul unei acţiuni complexe, având ca obiectiv prevenirea şi combaterea contrabandei cu produse accizabile şi a evaziunii fiscale.

În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, sub coordonarea procurorilor din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT (Serviciul Teritorial Timişoara), poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş, în cooperare cu lucrători din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Timişoara şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, au declanşat o acţiune care vizează destructurarea unui grup infracţional constituit în vederea săvârşirii unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile şi evaziune fiscală.

În prezent sunt efectuate percheziţii domiciliare la 4 adrese din municipiul Timişoara şi Silagiu, unde există suspiciuni că sunt depozitate ţigări de contrabandă spre a fi valorificate în mod ilegal.

Percheziţiile sunt în curs de derulare, iar cercetările în cauză continuă. La finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.