Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Domnilor politicieni învăţaţi de la studenţi!

- Advertisement -

Domnilor politicieni învăţaţi de la studenţi! 1Cum campania  electorală pentru alegerile parlamentare se apropie vertiginos, Vocea Timişului încearcă să ofere candidaţilor o mostră de campanie bine gândită. Deşi este dusă la scară mult mai redusă, lupta electorală a celor doi actori ai acestui material este una acerbă. Asemeni partidelor cei doi s-au aliat pentru binele colegilor şi încearcă să îmbine experienţa cu entuziasmul. Este vorba despre doi studenţi care încearcă să câştige alegerile organizate la ei în facultate pentru a-şi reprezenta colegii în faţa conducerii.

Redau mai jos mesajul lor electoral, poate poate unii dintre viitorii aleşi vor învăţa ceva.

 

Dragi colegi,
Pornind de la ideea: Fii realist, cere imposibilul! Toma Grozăvescu si Lăcrămioara Ciumău vă cer sprijinul pentru alegerile din data de 31 octombrie, pentru Consiliul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării.
Suntem studenți în anul III la Relații Internaționale și Studii Europene respectiv anul II la Stiințe Politice și considerăm că suntem cei mai potriviți pentru a vă reprezenta interesele și pentru a vă menține informați deoarece reprezentăm un mixt perfect de experiență și spirit de inițiativă, dar totodată de implicare atât în cadrul universității cât și în afara ei.Lăcrămioara a incheiat curand un mandat de student consilier și Toma are experiență cu activitățile birocratice. Datorită  legăturii strânse cu toți foștii studenți consilieri ai facultății considerăm că vom asigura o continuitate necesară atât în relațiile cu profesorii dar și cu voi în special.

Vă garantăm că vom face tot posibilul pentru a vă apăra drepturile!

În primul rând, pentru că și noi suntem studenți și știm dificultățile cu care vă confruntați. 
În al doilea rând, pentru ca este timpul ca tu să realizezi atunci când nu eşti îndreptăţit.Nu ni se pare nimic irealist în a cere imposibilul, a șterge granița dintre cele 2 departamente și vrem ca împreună  să ne implicăm mai mult în viața studențească.Venim în întămpinarea voastră cu diverse mijloace eficace de comunicare, dovadă fiind prezenţa noastra pe grupurile voastre de yahoo,  platforma de blog unde vom afișa informații detaliate cu hotărârile relevante luate în universitate și grupul de facebook dedicat diseminării informațiilor.

Ne bazăm pe mediul virtual, deoarece suntem realiști că întâlnirile face to face sunt mai grele având în vedere orarele încărcate ale tuturor.

Sperăm că ne veți considera ca fiind cei mai potriviți pentru a vă reprezenta în Consiliul Facultății și vă îndemnăm indiferent de alegerea facută, să vă prezentați la vot pentru că este un drept al vostru și unul foarte important!

Cu multă prietenie,
Alianța TA
Toma Grozăvesu & Adelina Lăcrămioara Ciumău

P.S. Pentru început vă anunțăm ca a apărut regulamentul privind acordarea burselor pe anul 2012-2013.

O.T.

O.T.

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore