Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieDomnilor politicieni învăţaţi de la studenţi!

Domnilor politicieni învăţaţi de la studenţi!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cum campania  electorală pentru alegerile parlamentare se apropie vertiginos, Vocea Timişului încearcă să ofere candidaţilor o mostră de campanie bine gândită. Deşi este dusă la scară mult mai redusă, lupta electorală a celor doi actori ai acestui material este una acerbă. Asemeni partidelor cei doi s-au aliat pentru binele colegilor şi încearcă să îmbine experienţa cu entuziasmul. Este vorba despre doi studenţi care încearcă să câştige alegerile organizate la ei în facultate pentru a-şi reprezenta colegii în faţa conducerii.

Redau mai jos mesajul lor electoral, poate poate unii dintre viitorii aleşi vor învăţa ceva.

 

Dragi colegi,
Pornind de la ideea: Fii realist, cere imposibilul! Toma Grozăvescu si Lăcrămioara Ciumău vă cer sprijinul pentru alegerile din data de 31 octombrie, pentru Consiliul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării.
Suntem studenți în anul III la Relații Internaționale și Studii Europene respectiv anul II la Stiințe Politice și considerăm că suntem cei mai potriviți pentru a vă reprezenta interesele și pentru a vă menține informați deoarece reprezentăm un mixt perfect de experiență și spirit de inițiativă, dar totodată de implicare atât în cadrul universității cât și în afara ei.Lăcrămioara a incheiat curand un mandat de student consilier și Toma are experiență cu activitățile birocratice. Datorită  legăturii strânse cu toți foștii studenți consilieri ai facultății considerăm că vom asigura o continuitate necesară atât în relațiile cu profesorii dar și cu voi în special.

Vă garantăm că vom face tot posibilul pentru a vă apăra drepturile!

În primul rând, pentru că și noi suntem studenți și știm dificultățile cu care vă confruntați. 
În al doilea rând, pentru ca este timpul ca tu să realizezi atunci când nu eşti îndreptăţit.Nu ni se pare nimic irealist în a cere imposibilul, a șterge granița dintre cele 2 departamente și vrem ca împreună  să ne implicăm mai mult în viața studențească.Venim în întămpinarea voastră cu diverse mijloace eficace de comunicare, dovadă fiind prezenţa noastra pe grupurile voastre de yahoo,  platforma de blog unde vom afișa informații detaliate cu hotărârile relevante luate în universitate și grupul de facebook dedicat diseminării informațiilor.

Ne bazăm pe mediul virtual, deoarece suntem realiști că întâlnirile face to face sunt mai grele având în vedere orarele încărcate ale tuturor.

Sperăm că ne veți considera ca fiind cei mai potriviți pentru a vă reprezenta în Consiliul Facultății și vă îndemnăm indiferent de alegerea facută, să vă prezentați la vot pentru că este un drept al vostru și unul foarte important!

Cu multă prietenie,
Alianța TA
Toma Grozăvesu & Adelina Lăcrămioara Ciumău

P.S. Pentru început vă anunțăm ca a apărut regulamentul privind acordarea burselor pe anul 2012-2013.

O.T.

O.T.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Liberalii din Timiș acuză: locațiile centrelor CJT de colectare legume – fructe au fost alese politic

Primarul comunei Lovrin, Vasile Graur, acuză PSD de politizare a locațiilor centrelor de colectare...

Sorin Grindeanu, şeful PSD Timiş şi al CJ Timiş, propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru. Ce a declarat despre nominalizare

Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş şi al Consiliului Judeţean Timiş este cea de-a doua...

Nicolae Robu a găsit VINOVAȚII pentru lucrările de pe strada Podeanu. Când estimează că va fi gata șantierul VIDEO

După cum am semnalat și în urmă cu o săptămână într-un fotoreportaj, lucrările de...