Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De tot râsu’! Partidul Mişcarea Populară Timiş „testează” reacţia timişorenilor printr-un protest ilegal FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Câteva zeci de persoane au răspuns cu prezenţa, luni seara, la iniţiativa Partidului Mişcarea Populară din Timiş. Aceştia s-au adunat în Piaţa Unirii, însă într-un număr infinit mai mic decât se aşteptau organizatorii, care, spre surprinderea noastră nu au catadicsit nici măcar să obţină o autorizaţie pentru ca acest protes să se desfăşoare în perfectă legalitate.

Jandarmii care au venit la faţa locului erau pe punctul de a împărţi amenzi în stânga şi-n dreapta pe bună dreptate de această dată. Norocul „protestatarilor” a fost acela că nu formau un grup compact în adevăratul sens al cuvântului, aceştia fiind rarefiaţi pe o bună bucată din Piaţa Unirii, dar faptul că nu au scandat deloc şi nici nu aveau obiecte care să demonstreze „apartenenţa” la manifestaţia politică.

Lumea s-a împrăştiat destul de repede, după care reporterul Vocea Timşului, prezent la faţa locului a întrebat pe unul dintre organizatori despre ce s-a vrut cu acest eveniment, la care răspunsul acestuia a venit sec: „Am încercat să facem un eveniment de probă” – O probă total nereuşită am adăuga noi, cu atât mai mult cu cât ea vine din partea clasei politice, adică exact entitatea de care românii sunt mai scârbiţi pe zi ce trece!

Facem pariu că dacă manifestația aceasta era pornită de niște oameni simpli pentru oameni simpli, se strângeau cu mult mai mulţi oameni decât membrii de partid care au fost azi în Piaţa Unirii?

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare