Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPercheziţii la sediul primăriei din Fârdea

Percheziţii la sediul primăriei din Fârdea

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După arestările de ieri, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Timiş au intrat în ,,priză”. Aceştia efectuează o percheziţie la sediul unei instituţii publice, al cărui reprezentant legal este bănuit de abuz în serviciu.

În această dimineaţă de 03 februarie a.c., în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Făget, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează o percheziţie, pe raza localităţii Fârdea, la sediul unei instituţii publice, al cărui reprezentant legal este bănuit de abuz în serviciu. În fapt, la data de 20 august 2015, un bărbat de 61 de ani a sesizat poliţiştii despre faptul că reprezentanţii autorităţii locale ar fi refuzat în mod repetat dezmembrarea terenului concesionat acestuia şi ar fi împiedicat intabularea imobilului construit pe acel teren.

Astfel, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, poliţiştii urmărind, prin efectuarea percheziţiei, depistarea şi ridicarea documentelor emise de unitatea bugetară necesare pentru soluţionarea cauzei. Totodată, va fi pus în aplicare un mandat de aducere pe numele reprezentantului legal al instituţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare