ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 1000 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieri, în patru zile

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timp de patru zile, în perioada 12 – 15 octombrie 2015, polițiștii rutieri au acționat pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Peste 1000 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, dintre care 368 pentru nerespectarea limitelor de viteză.

Numărul celor care nu folosesc centura de siguranță se pare că este tot mai mare. Nu mai puțin de 310 persoane au fost sancționate la acest capitol și, ca măsură complementară, s-au reținut 53 de permise de conducere în vederea suspendării. Au mai fost retrase alte 31 de certificate de înmatriculare.

În weekend, oamenii legii vor continua acțiunile rutiere.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore