ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sânnicolau Mare, astăzi, în prologul etapei a XII-a. Ghiroda – Orțișoara, derby-ul rundei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Etapa a XII-a din Liga a IV-a va debuta astăzi, de la ora 15.00, la Sânnicolau Mare, acolo unde Unirea îi va întâlni, pe teren propriu, pe cei de la Progresul Gătaia. Trupa de pe Aranca vine după o victorie la scor de forfeit în deplasare, la Făget, în timp ce oaspeții de astăzi au pierdut cu scorul de 5-1, pe teren propriu, în fața Ghirodei. Sânmicloșenii par a fi favoriți și, în cazul unui succes, se va menține în topul primelor cinci clasate.

Cele mai multe partide, ca de obicei, sunt programate sâmbăta. Nu mai puțin de șase meciuri se vor disputa dimineața, de la 11.00, printre care și derby-ul dintre Ghiroda, aflată pe o pantă ascendentă, și Cocoșul Orțișoara, care a pierdut în etapa precedentă, acasă, cu liderul Mașloc. Ripensia va evolua pe teren propriu, iar ACS Poli II se va deplasa pe terenul celor de la Șag.

Un singur meci este programat în ultima zi a săptămânii. Muraniul va întâlni, pe teren propriu, pe Jimbolia lui Marcel Băban.

Vineri, 16 octombrie

15.00 Unirea Sânnicolau Mare – Progresul Gătaia

Sâmbătă, 16 octombrie

11.00 Timișul Șag – ACS Poli Timișoara II

11.00 CFR 1933 Timișoara – Lorena Giarmata Vii

11.00 Pobeda Dudeștii Vechi – ACS Dumbrăvița

11.00 ACS Ghiroda – Cocoșul Orțișoara

11.00 Ripensia Timișoara – Avântul Periam

11.00 Voința Mașloc – Peciu Nou

15.00 Voința Biled – Flacăra Făget

18 octombrie, 2015

15.00 AS Murani – Băban Marcel Jimbolia

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore