ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

I.S.U. Timiș, EVALUAT în trimestrul al III-lea al anului 2015. Cum s-au descurcat pompierii și echipajele SMURD

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Evaluarea activităților desfășurate de către I.S.U Timiș în trimestrul al treilea al anului 2015 a avut loc astăzi la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,BANAT”. Astfel, în acest trimestru, serviciile profesioniste pentru situații de urgență au participat la 722 de intervenții.

Dintre acestea, 160 au fost incendii, 154 dezastre sau asanări, 11 intervenții pentru protecția mediului, 322 de arderi necontrolate, 8 salvări de animale și 67 alte intervenții. Echipajele SMURD au intervenit în 3012 de situații, dintre care cele mai multe au fost intervenții medicale, 2914. Restul au fost intervenții de descarcerare, 14, și 57 de intervenții de asistență persoane.

Cele mai multe incendii au avut loc în Timișoara, nu mai puțin de 25, în vreme ce la Făget au avut loc 12, Lugoj – 7 iar la Recaș cinci incendii. Dintre cele 166 de incendii, 89 (53%) au avut loc în mediul urban și 77 (47%), în cel rural. Din fericire, în acest trimestru nu au existat victime ca urmare a incendiilor iar bunurile distruse în urma arderilor se ridică la suma de 6,18 milioane de lei. Pe timpul intervențiilor au fost salvate 14 persoane, 10 adulți și 4 copii, 389 de animale, precum și bunuri în valoare de 32 de milioane de lei.

În ceea ce privește echipajele SMURD, acestea au fost solicitate, în medie, de 34 de ori pe zi, iar timpul mediu de răspuns a fost de 9 minute și 12 secunde, iar cel de intervenție de 33 de minute și 54 de secunde. În trimestrul al III-lea SMURD-ul a intervenit în 160 de accidente rutiere și feroviare, fiind asistate 198 de persoane (179 adulți și 19 copii), dintre acestea 22 încarcerate. Cele mai multe accidente au avut loc în Timișoara – 80, Lugoj – 8, Recaș – 7,în vreme ce la Găvojdia, Remetea Mare și Săcălaz au fost câte 4 accidente.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore