Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Toate glumele despre partida din Cupa Ligii dintre FCSB și ACS Poli

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

1.Pentru a face economii în buget, BC Timișoara va avea principala pepinieră pe stadionul „Dan Păltinișanu”, la ACS Poli.

2. Golul marcat de Chipciu i-a ridicat valoarea acestuia la 5.000.000 de euro și l-a inclus deja în echipa ideală de la EURO 2016.

3. Sascha Kirschstein le-a arătat atât ungurilor, cât și Curții de Conturi, cum e să blochezi ceva cu adevărat! Dacă tot…

4. Țiganii din Timișoara care au fost controlați în dimineața zilei de ieri de către procurorii DIICOT au făcut descântece și vrăjitorii băbești pentru a dezlega blestemului Stelei in fața lui Florin Marin.

5. Dacă n-ar fi fost jocul dintre România și Finlanda, probabil că scaunele ar fi ruginit și stadionul ar fi fost lăsat în paragină.

6. După ghinionul de aseară, Nicușor Stanciu nu va mai băga pentru o perioadă la păcănele.

7. Probabil că Sarmov, fiind la București mai aproape de casă, încerca să ridice mâna ca să-l ia cineva la ocazie. Nu-l mai criticați voi atâta…

8. După ce va primi licența de antrenor, Mirel Rădoi se va specializa la capitolul „încredere în jucător”.

9. Ilie Dumitrescu regretă că nu a fost aseară în studioul DigiSport pentru a explica, în calitate de specialist în psihologia sportivă, cum se va putea drege mental Sarmov.

10. Unele surse spun că Radu Paraschivescu, prezent la DigiSport, îl va include pe Sarmov în ediția revizuită și adăugită a cărții Ghidul nesimțitului!

11. Nicolae Robu va explica astăzi, în exclusivitate mondială pentru Televiziunea Primăriei, unde s-a pierdut jocul de pe Arena Națională. Întrebările vor fi puse de un moderator special, Georgi Sarmov, care va fi propus apoi în echipa PNL-ului la Consiliul Local, pentru a ridica mâna în semn de aprobare, la comanda lui Robu, în plen.

12. Aflat în tribunele Arenei Naționale, Ilie Năstase ar fi spus că dacă înainte de meci ar fi promis că-și va arăta chiloții așa cum a făcut-o de nenumărate ori, ar fi strâns mai mulți spectatori.

13. Știind că este la stadion, Sarmov a încercat să-i arate lui Lucian Lipovan că fotbalul și rugby-ul pot face casă bună împreuna. Păcat că arbitrul nu a avut prezență de spirit.

14. S-a aflat! „S”-ul din FC(S)B vine, de fapt, de la Sarmov!

15. Prezenți la meci, suporterii lui ACS Poli l-au huiduit îndelung pe Sarmov, printre sughițuri, înjurături și flegme consistente.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore