Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alfred Simonis: „Drăgoi este adevăratul primar al Timișoarei, iar liderul PNL Timiș este Dan Popa”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Iată că edilul Timișoarei, Nicolae Robu, nu este doar criticat de către cei de la PSD Timiș, ci este și lăudat pentru ceea ce a făcut, chiar dacă, după cum a lăsat Alfred Simonis să se înțeleagă, meritele nu sunt pe deplin ale sale. Încăpățânat, după cum a fost numit în dese rânduri de către președintele TSD Timiș, primarul Timișoarei a ascultat, în cele din urmă, de spusele colegilor din Consiliul Local Timiș.

„Vreau să salut inițiativa primarului Nicolae Robu, chiar dacă a fost făcută în urma mai multor sesizări ale PSD Timiș. În ceasul al 12-lea, după numeroase incidente, a înființat acel post al Poliției Locale din complexul studențesc. Mă bucură faptul că a ascultat și de consilierii PSD, pentru că sunt oameni care spun lucruri utile”, a declarat Alfred Simonis.

Acesta i-a dat și alternative lui Nicolae Robu, în cazul în care nu va dori pe viitor să asculte la ideile altora din afara echipei PNL-ului. Tânărul pesedist i-a transmis că îl poate asculta pe domnul Drăgoi, pe care l-a numit numit adevăratul primar al Timișoarei. „Știu că domnul Robu este foarte încăpățânat, dar poate să asculte de un om care ține la partea administrativă a orașului, adevăratul primar al Timișoarei, domnul Drăgoi! Dacă nici așa nu vrea, poate să asculte de alt om echilibrat de lângă el, adevăratul lider al PNL Timiș, domnul Dan Popa”, a încheiat președintele TSD Timiș.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore