Peste 160 de metri cubi de lemne confiscate, într-o săptămână, de poliţiştii din Timiş

- Advertisement -

În perioada 6 – 13 decembrie 2013, peste 140 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, împreună cu reprezentanţi din cadrul I.T.R.S.V. Timişoara, Direcţiei Silvice Timiş şi Gărzii Naţionale de Mediu, au acţionat pe raza întregului judeţ în scopul prevenirii şi combaterii delictelor silvice.

Aceştia au efectuat 59 de acţiuni în fondul forestier, pieţe, târguri, dar şi pe drumurile publice, ocazie cu care au întocmit două dosare penale pentru comiterea de infracţiuni prevăzute de Codul Silvic.

Totodată, au fost aplicate 61 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 27.000 de lei şi au ridicat în vederea confiscării 164 de metri³ de material lemnos. Acţiunile poliţiştilor continuă şi în perioada următoare.

Cea mai mare „captură” cu care se laudă poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul de Combatere a delictelor Silvice împreună cu reprezentanţi din cadrul instituţiilor mai sus menţionate a avut loc la Timişoara, pe strada Grigore Alexandrescu, acolo unde au descoperit şi confiscat 134 de metri³ de material lemnos abandonat.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată Ocolului Silvic Timişoara în vederea valorificării.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare