Peste 500 de amenzi pentru șoferii timișeni

- Advertisement -

Șoferii indisciplinați au fost din nou amendați de polițiștii timișeni. Oamenii legii au ieșit pe străzi, pentru a-i sancționa pe cei care nu respectă legislația rutieră. În patru zile, aceștia au aplicat 551 de amenzi.

Agenții rutieri s-au aflat pe principalele străzi din Timișoara și Timiș în perioada 20 – 23 iunie, pentru a preveni și combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere.  

„Poliţiştii au întocmit  8  dosare penale şi au aplicat 551 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 234 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 86 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 45 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au retras și 19 certificate de înmatriculare.

Acțiunile pe linie rutieră continuă și în weekend.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare