Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPETARDELE i-au adus ”cadou” un dosar penal unui puști de 16 ani,...

PETARDELE i-au adus ”cadou” un dosar penal unui puști de 16 ani, din Buziaș!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii oraşului Buziaş efectuează cercetări faţă de un minor de 16 ani, bănuit de nerespectarea regimului materialelor explozive, depistat duminică, 21 decembrie 2014, în jurul orei 20:15, cu un rucsac plin de petarde. După ”inventarierea” bagajului, oamenii legii au constatat că, în interior, tânărul avea peste 350 de articole pirotehnice, de diferite tipuri.

Puștiul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, transport ori folosire a materialelor explozive sau orice alte operaţiuni privind circulaţia acestora, fără drept. Întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii continuă activităţile în cadrul acţiunii naţionale ”Foc de artificii”, pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare