tigari

Marţi, 1 iulie 2014, în jurul orei 13:00, „în baza unei bune colaborări cu cetăţenii din municipiul nostru, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi „Glad Voievod” din Timişoara, a primit informaţii privind existenţa unei maşini în care sunt depozitate ţigări de contrabandă, fără timbru” ne-a informat Compartimentul de Informare Relaţii publice şi cu publicul al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş.

În baza informaţiilor primite de la locuitorii zonei, jandarmii s-au deplasat în Piaţa Iosefin, în locul indicat, unde cu puţin timp în urmă, aceştia ridicaseră câteva sute de pachete de ţigări de contrabandă. La locul respectiv, reprezentanţii legii au descoperit un autoturism Nissan Micra cu numere de înmatriculare vechi, de Italia, în care au fost găsite, abandonate, un număr de 5.860 ţigarete Marble şi LD violet.

În urma verificărilor şi a discuţiilor purtate cu persoanele aflate la faţa locului, nu a fost găsit proprietarul autoturismului, motiv pentru care s-a trecut la întocmirea actelor de constatare a abandonului produselor de contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigarete va fi predată Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Timiş, în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here