În Piaţa Iosefin se găsesc ţigări abandonate, însă doar jandarmii au „onoarea”

Date:

Marţi, 1 iulie 2014, în jurul orei 13:00, „în baza unei bune colaborări cu cetăţenii din municipiul nostru, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi „Glad Voievod” din Timişoara, a primit informaţii privind existenţa unei maşini în care sunt depozitate ţigări de contrabandă, fără timbru” ne-a informat Compartimentul de Informare Relaţii publice şi cu publicul al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş.

În baza informaţiilor primite de la locuitorii zonei, jandarmii s-au deplasat în Piaţa Iosefin, în locul indicat, unde cu puţin timp în urmă, aceştia ridicaseră câteva sute de pachete de ţigări de contrabandă. La locul respectiv, reprezentanţii legii au descoperit un autoturism Nissan Micra cu numere de înmatriculare vechi, de Italia, în care au fost găsite, abandonate, un număr de 5.860 ţigarete Marble şi LD violet.

În urma verificărilor şi a discuţiilor purtate cu persoanele aflate la faţa locului, nu a fost găsit proprietarul autoturismului, motiv pentru care s-a trecut la întocmirea actelor de constatare a abandonului produselor de contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigarete va fi predată Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Timiş, în vederea continuării cercetărilor.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare