Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliția Locală, din nou cu atenție maximă pentru șoferii cărora nu le pasă de lege

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

 

Polițiștii locali din Timișoara au făcut joi, 23 mai 2013, unele verificări în cazul autovehiculelor parcate pe strada Robespiere, dar și în Parcul I.C. Brătianu sau pe dalele din Piața Victoriei – șoferi care au impresia că vehiculele lor sunt din categoria ”limuzină”.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au acționat din nou astăzi pe strada Robespiere și în Parcul I.C. Brătianu, unde au existat în ultima perioadă numeroase sesizări că unii cetățeni fie pătrund cu autoturismele pe spațiul verde din parc, fie își parchează autovehiculele pe strada menționată, faptă interzisă de OUG 195/2002 deoarece calea de acces este mai îngustă de 6 metri, iar la intrare este amplasat un indicator care prevede circulația interzisă în ambele sensuri cu excepția locatarilor.

Cu toate acestea, în special persoane care lucrează la societăți comerciale cu sediul în zonă, dar și alți conducători auto pătrund pe strada menționată și parchează în zonă. Numai în ultima perioadă în locația respectivă au fost aplicate un număr de 27 de colante autoadezive și au fost aplicate opt sancțiuni, atât la OUG 195/2002, cât și conform HCL 371/2007 modificată pentru staționarea în parc, unde de altfel din cauza parcărilor și pătrunderilor cu autovehiculele iarba verde a fost distrusă. Astăzi, pe parbrizele altor opt autovehicule au fost aplicate colante de averizare și sancționare.

O altă locație aflată în atenția polițiștilor locali este chiar în apropiere de Piața Victoriei, lângă parcarea Modex, unde în trecut a funcționat fostul ”Acvariu” și unde unii șoferi pătrund cu autovehiculele pe dalele din piață. ”Atragem atenția că în zona respectivă s-au instituit patrule permanente iau cei depistați în această situație vor fi sancționați” îi anunță Poliția Locală pe cei care au impresia că sunt șoferi de limuzine și se urcă cu roțile din fața ale autoturismul pe pavaj, deși rămâne loc suficient în spatele lor pentru ca ceilalțoi șoferi care trec pe acolo să poată efectua manevre fără probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare