ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliţia Locală din Timişoara, prima „captură” cu şalupa pe Bega. De ce se ascundeau mai mulţi străini sub un pod

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Șalupa cumpărată cu 30.000 de euro pentru a fi folosită de agenții din cadrul Biroului de Patrulare Navală al Poliţiei Locale Timişoara, pentru a depista răufăcătorii care distrug mobilierul stradal de pe malurile Begăi, își dovedește utilitatea. Prima „captură” făcută de polițiștii locali cu șalupa din dotare a avut loc chiar în acest weekend, când un grup de cetățeni care se purtau suspect le-au atras atenția oamenilor legii.

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Patrulare Navală, aflați în patrulate azi-noapte, pe Canalul Bega, au observat, în jurul orei 02.30, sub Podul Mihai Viteazul, un grup de cinci persoane care stăteau înghesuite, încercand să se ascundă sub pod. Polițiștii locali au efectuat manevrele de acostare la mal și s-au deplasat spre baza podului pentru a identifica persoanele. Cei în cauză nu au putut comunica deoarece nu cunoșteau nici limba română și nici limba engleză, decât foarte puțin, și nu dețineau documente asupra lor. Persoanele în cauză susțineau că sunt din Iran și Kurdistanul irakian. Cei în cauză au fost preluați de polițiștii de la Secția 5 care au sosit și ei la fața locului, urmând să se stabilească identitatea lor și situația în care sunt”, a transmis Poliţia Locală din Timişoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore