AcasăStiriSocialPoliţiştii din Timiş au adus la Buget peste 100.000 de lei, în...

Poliţiştii din Timiş au adus la Buget peste 100.000 de lei, în numai o zi. Vezi ce au descoperit ieri!

Pe parcursul zilei de luni, 14 aprilie 2014, aproape 250 de poliţişti din cadrul structurilor I.P.J. Timiş au acţionat pe raza judeţului, în afara dispozitivului curent, pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor cu violenţă şi a furturilor, precum şi pentru combaterea infracţionalităţii stradale.

În cadrul acestor acţiuni au fost verificaţi 23 de agenţi economici şi peste 230 de mijloace de transport, în filtrele instituite de poliţişti. În urma controalelor efectuate, oamenii legii au constatat 65 de infracţiuni şi au aplicat 363 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normelor rutiere. Valoare totală a sancţiunilor se ridică la peste 100.000 de lei.

Reprezentanţii IPJ Timiş anunţă că acest gen de acţiuni, ale poliţiştilor, continuă până după Sărbătorile de Paşte.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente