Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii din Timiș: Crăciunul din 2015 – cel mai LINIȘTIT din ultimii cinci ani

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În timpul Crăciunului din acest an nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranței publice, ne informează polițiștii din Timiș, care susțin că anul acesta am avut parte de cel mai liniştit şi cel mai sigur Crăciun din ultimii cinci ani.

Pentru siguranța cetățenilor, în perioada Crăciunului, aproape 300 de poliţişti de la ordine publică, de la structurile de poliţie rutieră, dar şi de la transporturi, arme, investigaţii criminale sau investigarea fraudelor au acționat, zilnic, la nivelul judeţului Timiş. Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare au făcut ca oamenii să se bucure în linişte de sărbătoarea Crăciunului.

În ultimele 72 de ore, polițiștii au intervenit la 201 evenimente, 173 dintre acestea fiind sesizate prin numărul unic de urgență 112. În urma acțiunilor întreprinse, poliţiştii timișeni au constatat 42 de infracțiuni, dintre care 24 de natură judiciară și 14 la regimul circulaţiei rutiere. Au fost aplicate 201 sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la aproape 50.000 de lei, 24 dintre acestea fiind pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991. De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 126 de sancţiuni contravenţionale, 56 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 19 permise de conducere și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare