Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Polițiștii Rutieri au făcut PRĂPĂD pe șoselele din Timiș. Cui MULȚUMESC oamenii legii și de ce

Pe parcursul lunii februarie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Bilanțul oamenilor legii arată că luna trecută s-au întocmit 77 de dosare penale conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, fără permise de conducere sau cu autovehicule neînmatriculate. Tot rutieriștii din Timiș au aplicat în luna februarie 5.700 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 2.255 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 721 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. De asemenea, au fost sancţionaţi 600 de pietoni şi 163 de biciclişti/mopedişti.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 564 de permise de conducere, 278 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, 109 pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, 38 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 35 pentru nerespectarea semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric, 33 pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi 18 pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 135 de certificate de înmatriculare.

Poliţiştii continuă acţiunile în vederea prevenirii evenimentelor rutiere, depistării celor care comit abateri la regimul rutier, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului rutier.

Poliţiştii Serviciului Rutier Timiş mulţumesc conducătorilor auto care conduc preventiv şi respectă regulile de circulaţie.

De asemenea, recomandă celor aflaţi la volan să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau vizibilitatea este redusă.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

2 COMENTARII

  1. Da domnilor agenti de la circulatie ,amendati orice incalcare a codului rutier atunci cand cu buna stiinta si tupeu cei ce se cred smecheri incalca regulile de circulatie crezanduse mai cu mot decat toata lumea dar am a va reprosa faptul ca stati la panda pentru a surprinde soferii corecti in momentul in care se schimba semnalul luminos de la bariera de cale ferata si sant surprinsi intre bariere sau la trecerea de pietoni cand masina ese deja pe trecere si un pieton ”camicaze” se arunca in viteza asupra trecerii sau daca vreti sa fiti utili lasati panda de pe strada Nera colt cu Circumvalatiunii ca acolo ar fi cazul sa interveniti cu solicitare la primarie sa se faca doua benzi nu sa amendati pe cei care vor sa mearga inainte pe sub viaduct, vor si ei sa nu incomodeze pe cei care vireaza la dreapta dupa viaduct.Veti fi mai utili daca ati face ordine la semaforul de pe bul Republicii amendand smecherii care vireaza la stanga de pe sensul de mers inainte.Veti avea respectul nostru numai dupa ce aratati corectitudine pentru noi.

  2. „Polițiștii Rutieri au făcut PRĂPĂD” – pai daca nu sint capabili sa faca si eu un lucru util societatii … fac si ei ce-i duce capu’ …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore