ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliţiştii timişoreni nevoiţi să tragă cu armamentul din dotare pentru a prinde doi tineri care au încercat să spargă un magazin

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În noaptea dintre 7 şi 8 iulie 2013, în jurul orei 2:10, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că persoane necunoscute încearcă să pătrundă în incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Dâmboviţa. Odată deplasaţi în acea direcţie, poliţiştii au făcut uz de armă pentru a reuşi capturarea celor doi tâlhari.

La faţa locului, s-au deplasat de urgenţă două echipaje de poliţie, care în momentul când s-au apropiat de magazin, au observat patru tineri care au fugit, în direcţii diferite.

Poliţiştii au procedat la urmărirea lor, unul dintre suspecţi fiind reţinut pe Intrarea Petalelor. Cel de-al doilea suspect a fost urmărit până pe strada Lacului, unde, din cauza faptului că nu s-a oprit la somaţii, poliţistul a executat un foc de armă în plan vertical, reuşind reţinerea acestuia. Cei doi tineri V. Adrian, de 23 de ani, din Jimbolia şi S. Ciprian, de 22 de ani, din Timişoara au fost conduşi la sediul secţiei pentru continuarea cercetărilor.

În urma cercetărilor locului faptei, s-a constatat că societatea comercială a fost asigurată cu trei lacăte, dintre care două au fost tăiate de suspecţi, fără a pătrunde în interior.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt, suspecţii fiind audiaţi în acest moment. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi identificării celorlalţi doi.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore