Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăPonta: "I-am propus încă o dată lui Raed Arafat să fie ministru...

Ponta: „I-am propus încă o dată lui Raed Arafat să fie ministru al Sănătăţii. M-a refuzat”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce l-a „târât” de ici-colo în speranţa că va face minuni prin mai multe ministere, Ponta s-a supărat pe doctorul Raed Arafat, sau cel puţin asta declara aseară. „Sunt puţin supărat pe domnul Arafat. L-am rugat încă o dată să fie ministru al Sănătăţii şi m-a refuzat. Mi-a spus că are jobul lui la Departamentul pentru situaţii de urgenţă. Ar fi fost un foarte bun ministru al Sănătăţii”, a spus Victor Ponta la Antena 3.

Premierul a stabilit care vor fi miniştrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL: Dan Şova – Transporturi, Nicu Bănicioiu – Sănătate, Robert Cazanciuc – Relaţia cu Parlamentul, Rovana Plumb – Ape şi Păduri, Doina Pană – Muncă, Mihnea Costoiu – Cultură, Titus Corlăţean – Românii de Pretutindeni, scrie Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare