ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Prețurile care se termină în ”,99 de bani”, INTERZISE pentru produsele alimentare, începând de AZI

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Oamenii susţin că modificarea modului de afişare a preţului alimentelor îi va ajuta sa-şi organizeze mai bine bugetul şi astfel, nu vor mai avea surprize în momentul în care ajung la casele de marcat. Culmea, și cumpărătorii susţin că măsura este bine venită.

„Sunt enervante pentru că te duc în eroare. E bine să fie preţul rotunjit”, spune un cumpărător.

În timp ce unii cumpărători din hipermarket-uri sunt deranjaţi că trebuie să plece acasă cu un pumn de mărunţiş, alţii spun că pentru buzunarul lor, chiar şi o diferenţă de un ban contează.

Preţurile ”psihologice” rămân în continuare la produsele nealimentare şi la cele aflate în promoţie, arată b1.ro.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore