Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primarul Timișoarei a găsit soluția care va elimina PUTOAREA din mijloacele de transport în comun. Vezi ce măsuri anunță! VIDEO

- Advertisement -

Una dintre principalele neplăceri de care se plâng timișorenii care utilizează mijloacele de transport în comun din capitala Banatului este legată de ”poluarea” olfactivă din troleibuze, autobuze, dar mai ales din tramvaie. Primarul Nicolae Robu anunță că toți ”nespălații” vor dispărea din acestea, odată cu instalarea de camere video.

”Unele astfel de persoane, întradevăr, sunt foarte deranjante, ca să nu fac comparații (făcând referire la animale, care ar putea călători cu mijloacele de transport în comun, alături de stăpânii lor, în viitorul apropiat). Nu vom putea rezolva aceste probleme decât atunci când vom ajunge să avem sisteme de supraveghere video. Când toate mijloacele de transport în comun vor avea 7-9 camere video, încât să nu existe centimetru pătrat nesupravegheat în interiorul lor, atunci vor dispărea problemele. Vor dispărea pentru că vor fi identificate persoanele și vor putea fi sancționate” a explicat edilul de pe Bega.

Deși există deja ”Poliția Transportului în Comun”, un serviciu special creat în cadrul Poliției Locale Timișoara pentru a ”curăța” mijloacele de transport în comun de hoți și aurolaci, oamenii legii nu au cum să eradicheze acest fenomen, pentru că ”polițiștii n-au cum să fie în permanență în toate mijloacele de transport în comun, să-i prindă pe rău-făcători, pe hoții care sunt omniprezenți, să-i prindă pe cei care se plimbă cu mijloacele de transport în comnu nespălați și neîngrijiți poluând aceste mijloace de transport în comun. Când vom avea aceste camere video, echipajul de Poliție se va duce țintă, dirijat acolo unde sunt probleme” mai explică primarul Timișoarei, care susține că această idee ar putea duce la eliminarea ”poluatorilor” mijloacelor de transport în comun, din oraș.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=SCOErRvmeNc&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. In primul rand tramvaiele, mai ales pe liniile 7 si 9 trebuie renovate in interior. Apoi betivii si cersetorii urmariti sa nu intre in tramvaie, pe tot traseu de catre jandarmi *prezenta lor consecventa ar dezarma orice obicei de cersetorie. Decat afise cu „nu dati bani cersetorilor”, mai bine izgoniti sau integrati in forme de asistenta sociala!!!! Lasati camerele video si toate sistemele de urmarire/ romanul nu se dezvata decat daca este amendat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore