Promisiunile primarului din campania anterioară, analizate de social-democrați

- Advertisement -

Dacă în urmă cu patru ani îi făceau campanie primarului Nicolae Robu, fiind cu toții colegi în vechiul USL, acum social-democrații îi enumeră… „nerealizările”. Lista promisiunilor făcute de edil în campania din 2012 a fost atent analizată de către PSD.

„Să ne amintim ce am gândit acum patru ani. Suntem după patru ani, iar la un moment la care se fac promisiuni. Voi citi , obiectivele promise de Nicolae Robu în 2012: . 200 de blocuri reabilitate anual. Știți câte blocuri au fost reabilitate în patru ani? Vă spun eu: 29. Trecem mai departe. Centura și inelele orașului și racordul la autostradă. Nu vrem să comentăm despre centură pentru că nu este atributul Consiliului Local, dar inelele orașului au rămas nefinalizate și de asta suferim cu toții în trafic, indiferent unde stăm. Trei poduri și pasaje, nu s-a făcut nimic. Doar minciuni! Subpasaje, la care intenționat s-au găsit tot felul de așa-ziși dușmani, când de fapt lucrările au fost întârziate ca să nu se intre în campanie așa. Vorbesc de Popa Șapcă și Jiul. De ce nu s-a început acum doi ani, trei ani? De ce trebuia început în 2016? Cinci parcări de mari dimensiuni. Eu chiar nu cred în parcări de mari dimensiuni, zicea dumnealui 1.000 de locuri de parcare în fiecare dintre ele. Nu! Trebuie să fie o salbă de parcări mici, cum vedem în Europa civilizată”, a explicat consilierul local al Timișoarei, Dan Idolu.

Potrivit social-democraților, una din puținele promisiuni pe care a respectat-o Nicolae Robu este reabilitarea centrului istoric. Trebuie menționat că proiectul european pentru reabilitarea zonei Cetate a fost realizat și câștigat în perioada administrației Ciuhandu.

Lista nerealizărilor însă continuă, potrivit PSD, iar una dintre acestea este legată de echipa de fotbal ACS Poli Timișoara, susținută cu fonduri de la bugetul local, care, în loc să joace în Champions League, așa cum promitea primarul, a retrogradat în Liga a doua. În schimb, ASU Politehnica Timișoara, echipa suporterilor, care în urmă cu patru ani își începea parcursul în Liga a cincea, a reușit, fără susținerea autorităților locale, să promoveze în Liga a doua.

„Stadion ultramodern. E foarte bine că avem două echipe în divizia B. E bine că una a retrogradat, susținută cu mare-mare patimă de domnul primar. Era cap de listă în agenda electorală din 2012 și ne bucurăm în același timp că echipa de suflet a suporterilor a promovat. Dar pe ce stadion vor juca acești oameni?”, a mai explicat Dan Idolu.

Și lista poate continua…

„Sală Polivalentă cu 15.000 de locuri. Sala Polivalentă care a început pe vremea când domnul primar era rector și atunci când a devenit primar și-a făcut predarea-primirea tot între dumnealui și nu vreau să intru în alte detalii de care mi-e și rușine să le spun, dar poate alte instituții vor verifica. Nici la ora actuală nu se pune problema finalizării a unei săli de 2.500 de locuri, nu ne 15.000 de locuri. Patru bazine semi-olimpice în cartiere și unul olimpic. Tocmai am citit undeva un protest al unui antrenor extraordinar pentru natație care e dat și din Sala 2 afară pentru că șmecheri din Primăria Timișoara organizează acolo tot felul de serbări. Dacă tot am vorbit de nerealizări, consider că cea mai mare problemă a orașului la ora actuală este traficul urban. Este inadmisibil ca nu în centrul orașului, din Calea Girocului până în Take Ionescu la ore de vârf să fac 45 de minute”, a mai declarat consilierul PSD.

„Acum, la 4 ani de la investirea dlui Robu ca primar vreau să întreb timișorenii să se gândească și să își spună dacă mandatul domnului Robu i-a atins așteptările. Atât”, a declarat regizorul Ion Ieremia.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

MAESTRUL Ștefan Popa Popa’s, cadou la 60 de ani: cetățean de ONOARE al județului Timiș

Celebrul caricaturist Ștefan Popa Popa's și-a sărbătorit ziua de...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img