AcasăStiriSocialRAZIE a jandarmilor timișoreni împotriva absenteismului, în urma căreia au fost depistați...

RAZIE a jandarmilor timișoreni împotriva absenteismului, în urma căreia au fost depistați 20 de elevi

Elevii care iau drumurile barurilor și a cafenelelor în timpul orelor de la școală au fost luați la ochi de jandarmii Grupării Mobile Timișoara, care au efectuat ieri, 3 noiembrie, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii absenteismului școlar. Principalele localuri controlate au fost cele din imediata apropiere a unităților de învățământ din Timișoara.

În urma acțiunii au fost verificate, astfel, opt localuri publice, fiind identificați 20 de elevi care nu se aflau la cursuri. De asemenea, prin această razie s-a urmărit și respectarea de barmani și ospătari a prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a liniștii și ordinii publice, prin care este interzisă comercializarea băuturilor alcoolice către minori, dar și practicarea jocurilor de noroc de către minori.

Atât unitățile de învățământ cât și Inspectoratul Școlar au fost informate cu privire la elevii identificați, pentru a lua măsurile ce se impun.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente