ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

RECORD Aproape 200 de masini abandonate, ridicate de pe strazile din Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De la începutul anului 2019, aproape 200 de autovehicule abandonate au fost ridicate ca urmare a acțiunilor polițiștilor locali din Timișoara, deși legislația în domeniu este foarte ”stufoasă”.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au finalizat documentația, conform procedurilor legale, în cazul a 27 de autovehicule abandonate fiind emise dispozițiile de ridicare de către primar, iar un număr de 10 autovehicule dintre acestea fiind deja ridicate cu sprijinul Societății Drumuri Municipale SA, de la începutul acestui an.

Instituția de la Pădurea Verde se declară ”preocupată permanent de soluționarea problemei autovehiculelor abandonate pe raza municipiului”, de la începutul acestui an fiind înregistrate un număr de 157 autovehicule, atât ca urmare a sesizărilor de la cetățeni cât și ca urmare a constatărilor din teren ale polițiștilor locali, aceasta pe lângă cele rămase în lucru de la finalul anului trecut, respectiv 764 autovehicule.

Astfel din totalul de aproximativ 900 de autovehicule verificate, 184 au fost ridicate de proprietari ca urmare a acțiunilor întreprinse de polițiștii locali, 128 nu se încadrează în prevederile Legii 421/2002, 10 au fost deja ridicate, urmând ca în perioada imediat următoare să fie ridicate și restul din cele pentru care s-au întocmit și emis dispoziții. ”Reamintim că, potrivit Legii 421/2002, autovehiculele trebuie să fie nemișcate de mai mult de un an de zile din locația respectivă, iar pașii prevăzuți de lege care trebuie parcurși de la identificarea și somarea proprietarilor care să-și ia de pe domeniul public autovehiculele ori de declarare a abandonului în cazul în care proprietarii nu se conformează, până la ridicarea efectivă necesită un interval de timp considerabil. Cu toate acestea, polițiștii locali acționează permanent pe această linie pentru ridicarea acestor autovehicule transformate în adevărate de focare de infecție care ocupă locurile de parcare din cartierele orașului”, transmit oamenii legii din subordinea Primăriei Timișoara.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore