Ripensia se califică cu un scor năucitor în actul următor al Cupei României

- Advertisement -

1362334163DSC_1044Victorie la pas pentru galben-roşii antrenaţi de cuplul Suciu&Olariu. Ripensia a învins Muraniul cu scorul de 9-0 pe sinteticul din complexul Dan Păltinişanu şi s-a calificat în antepenultimul act al Cupei României – faza judeţeană. În această fază „Ripi” va da piept cu F.C. Jebel, echipă ce evoluează cu un eşalon mai sus decât formaţia de la Gara Mică.

Partida a început perfect pentru „Ripi”, care, în faţa a peste 100 de spectatori, după numai şapte minute de la start trăgea primul semnal de alarmă prin Radu, care a tras excelent, ratând de puţin ţinta. Minutul 11 aducea şi primul gol în poarta celor de la Murani, reuşita fiind trecută în dreptul aceluiaşi Cristian Radu la finalul unei centrări expediate de Cărpinişan. Michi ducea scorul la 2-0 după o lovitură liberă , iar scorul pauzei avea să fie fixat de Mogoş, care făcea 3-0 în urma unei acţiuni pornite de coechipierii săi din propria jumătate a terenului.

Repriza secundă avea să aducă imediat după fluierul de start majorarea avantajului galben-roşiilor, care duceau scorul la 4-0 prin reuşita lui Nichitean. După această reuşită scorul a început să ia proporţii inclusiv cu ajutorul lui Scăluş, de la oaspeţi, care, printr-un autogol a făcut ca „Ripi” să ajungă imediat la 5 goluri marcate. Mogoş, Chevereşan, Nicolin şi Petrişor aveau să ducă scorul la 9-0, iar timişorenii merg mai departe în competiţia aflată în uiltimele faze la nivel judeţean. De notat că în minutul 65, la scorul de 4-0 pentru gazde, Stănculescu a fost eliminat, văzând al doilea galben după o intrare dură la Boangheş.

Ripensia Timişoara (manager Radu Suciu): Filip – Petrişor, Uzun, Costândana, Cărpinişan – Boangheş, Michi – Radu, Mogoş, Popa – Nichitean. Au mai intrat: Nicolin, Păscăleanu, Chevereşn şi Mihai.

AS Murani (antrenor Marcel Badea): Morcan – Temelie, Pane, Stănculescu, Borbolea, Argatu, Costescu, Morcan A, Danilescu, Mateiu, Ignat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare