Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentSâmburi de zâmbet la Cărtureşti

Sâmburi de zâmbet la Cărtureşti

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 8 februarie, începând cu orele 18:30, librăria Carturesti Mercy face cunostiinta publicului timişorean cu „Zâmburi”, o colecţie de poveşti scurte şi fercheş ilustrate, pentru oameni mari. Visați, scriși, ilustrați și fabricați 100% în România, „sâmburii de zâmbet” unt plini de surprize, cu simțul umorului, ireverențioși și cu capul în nori.
Ei povestesc despre viața noastră de zi cu zi, despre dragoste, îngâmfare, curaj, prostie, bunătate, copilărie, hipstăreală, vise, kilograme, pisici, fobii, vorbărie, corporatisme, căței, poezii, bunici, mobile apps, prăjituri și cadouri.„Zâmburi”, reprezintă un proiect care adună 40 de istorioare, expuse pe felicitări ilustrate, pus la cale de Ştefan şi Adriana Liuţe, fondatorii şi proprietarii agenţiei de branding Storience.

Felicitările pot fi achiziţionate la preţul de 11,99 lei, fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare