ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Eveniment comemorativ cu schiţe şi filme.Timişoara râde în nemţeşte alături de Loriot

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bernhard-Victor Christoph-Carl von Bülow, cunoscut sub pseudonim de Loriot, a fost cel mai important umorist și caricaturist al Germaniei, a încântat publicul german de-a lungul mai multor decenii prin caricaturi, piese satirice, seriale TV și filme de lung metraj.

Talentul său a înflorit încă din timpul anilor de şcoală. După război, acesta a studiat design-ul grafic şi vopsire în Hamburg.La 27 de ani, a început să creeze desene animate, el folosindu-şi propria voce pentru câteva din personajele sale, dintre care câinele Wum ajunge mascota unei organizaţii umanitare nemţeşti. În 1976, debutează cu primele şase episoade ale schiţelor şi desenelor animate de scurtmetraj, „Loriot”.

Convențiile societății, atitudinea, viața de familie germană, relațiile distanţate și particularitățile comice ale germanilor au constituit inspirația lui Loriot. El portretiza însă, în mod special, familia germană conservatoare. Arătându-le germanilor felul lor de a fi, el a dobândit recunoașterea unui public numeros.

Schițele umoristice ale lui Loriot, în care sunt parodiate situații din viața de zi cu zi a germanilor, se bucură de mulți ani de un mare succes în rândul publicului german. „Tăieţelul“, „Dragoste la birou“ și „Oul fiert la micul dejun“ sunt doar câteva din schițele umoristice legendare ale lui Loriot, care vor fi proiectate în data de 13 decembrie.

Evenimentul se derulează începând cu data de 12 decembrie 2013,când este programată comedia „Pappa ante portas“, iar în data de 13 decembrie pot fi urmărite cele mai reuşite schițe umoristice cu Loriot. Ambele vor avea loc  la ora 18:30 la Ceainăria librăriei Cărturești (Str. Mercy 7) iar accesul este gratuit.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore