VIDEO „Schiţe”, primul clip al unui timişorean de doar 16 ani. Vezi dacă îţi place melodia lui Alex Căletean

Date:

La duş, atunci când îşi face temele sau când iese cu prietenii în oraş, Alex Căletean cântă. Are doar 16 ani, iar pasiunea pentru muzică s-a născut odată cu el.

Alex a pus pentru prima oară mâna pe chitară pe când era la grădiniţă şi de atunci sunt nedespărţiţi. A înţeles că prin muzică poate să-i facă pe cei din jurul lui „mai buni”. E o lecţie pe care şi-o predă singur în faţa oglinzii, ori de câte ori visează la celebritate.

Alex Căletean lansează a doua sa piesă, “Schițe”, produsă de Wazzup-Sound. Instrumentalul a fost compus de Paul Sebastian, iar melodia a fost masterizată la DStudio-PRO din Timişoara. Videoclipul este o creaţie marca Vlad Jelmărean (VESE Photo), în colaborare cu Alex Poştaru, coregrafia fiind realizată de Caludia Ildiko Ghera şi Alexandra Jolobceastai.

[responsive_youtube

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare