Se ÎNTRERUPE gazul într-un cartier din Timișoara. Vezi care este motivul

0
652

E.ON Gaz Distribuţie finalizează lucrările de modernizare a unui tronson din conductele şi branşamentele de gaze naturale care deservesc consumatorii de pe strada Musicescu din municipiul Timișoara. Pentru cuplarea acestui tronson din noile conducte la sistemul de distribuţie, compania sistează alimentarea cu gaze naturale, joi, 11 decembrie, începând cu ora 9:00, pe străzile: Musicescu (parțial), Mureș (parțial), Drubeta, I.P. Pavlov, Ulpia Traiana, Arcidava, Ion Sârbu, Simion Mangiuca, Lidia (parțial), Dimineții, Vânătorilor, William Shakespeare, Progresului și Ludwig Van Ybl din municipiul Timișoara.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 20:00, anunță compania, care susține că ”regretă disconfortul creat şi îi asigură pe consumatori că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil”.

De asemenea, compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Spune-ţi opinia civilizat!