URMĂRIRE ca-n FILME! A furat mașina azi-dimineață, iar după două ore l-a prins Poliția, beat, la volanul mașinii sale… furate!

0
664

În cursul dimineții zilei de 10 decembrie 2014, în jurul orei 4:00, poliţişti Secţiei 2 din Timişoara au observat pe bulevardul Eroilor de la Tisa un autovehicul care fusese reclamat de proprietar ca fiind FURAT, în cursul aceleiaşi nopţi.

S-a procedat la urmărirea acestuia în trafic, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalului de oprire, iar pe strada Electronicii vehiculul a fost blocat în trafic de către două echipaje de poliţie. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că la volanul autoturismului se afla proprietarul acestuia, un bărbat de 36 de ani, care era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au efectuat testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că sesizarea privind furtul autoturismului nu s-a confirmat, proprietarul, de beat ce era a uitat unde îl parcase.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Spune-ţi opinia civilizat!