Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Se SCHIMBĂ situația în pasajul subteran Michelangelo. Vezi ce se întâmplă, începând de mâine

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Chiar dacă traficul a fost reluat la suprafață în Piața Leonardo da Vinci, șantierul nu s-a încheiat încă în ceea ce privește amenajarea acesteia. Muncitorii au reluat lucrările la suprafață, unde mai era nevoie de mici ajustări la nivelul amenajării spațiilor verzi și altele, însă lucrările nu au avansat și în interiorul pasajului subteran, acolo unde, susține primarul Nicolae Robu, abia de săptămâna viitoare reîncep lucrările.

În interiorul pasajului subteran sunt necesare lucrări de hidroizolație, dar și turnarea straturilor de asfalt, trei la număr, urmând să se vopsescă interiorul tunelului, toate acestea fiind programate să dureze maximum două săptămâni.

”Probabil că luni voi da ordinul de începere a lucrărilor. Voi consulta prognoza meteo, dar aşa cum se prezintă ea astăzi, săptămâna viitoare se vor înregistra temperaturi peste 6 grade Celsius şi ziua, şi noaptea, ceea ce este necesar pentru a se putea aceste lucrări. În această săptămână temperaturile au fost încă scăzute, pe timp de noapte”, a explicat Nicolae Robu, în ciuda faptului că, în timpul acestei săptămâni, în interiorul tunelului care străbate intersecția se lucra, fapt confirmat inclusiv de polițiștii locali care păzeau zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Atentie, soferi! Se lucreaza pe sectoarele Timisoara – Arad si Timisoara – Lugoj din A1

Șoferii sunt înștiințați de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara că în...

Nicolae Robu a inaugurat ”al 4-lea subpasaj realizat in ultimii 7 ani”, o investitie privata

Astăzi a fost deschis traficului pasajul subteran din Iulius Town, o investiție privată de...

Centrul Timisoarei BLOCAT complet! Traficul rutier se INCHIDE de doua ori timp de trei zile UPDATE

Primăria Municipiului Timișoara a anunțat că se impune măsura închiderii traficului rutier pe mai...