Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiri5 greşeli pe care trebuie să le eviţi în amenajările interioare

5 greşeli pe care trebuie să le eviţi în amenajările interioare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mai simplu este să afli care sunt cele mai fecvente şi mai importante greşeli în materie de design şi să le eviţi cu măiestrie, atunci când planifici renovarea şi reamenajarea casei tale. În acest fel vei reuşi să compui un decor plăcut, armonios, cu care să te poţi mândri.

Periodic, supun atenţiei tale articole în care vorbesc despre aceste greşeli, în speranţa că aceste informaţii te vor ajuta să-ţi decorezi casa cât mai corect. Aşa că şi astăzi îţi voi prezenta 5 greşeli pe care ar fi bine să le ţii minte şi să le eviţi la viitoarea renovare a locuinţei tale.

1. Împletirea neinspirată a stilurilor de amenajare

Aşa cum ne simţim atraşi de anumite culori, fiecare dintre noi are o predilecţie pentru unul dintre stilurile de amenajare a locuinţei. Dar, uneori, se întâmplă să ne placă la nebunie o piesă de mobilier sau un element decorativ dintr-un stil cu care nu ne identificăm în mod obişnuit. Şi pentru că ne place atât de mult, îl cumpărăm şi îl aşezăm în living, la loc de cinste. Apoi, într-o vacanţă, dăm de un alt obiect care nu are nicio legătură cu stilul de amenajare al casei, dar îl cumpărăm pentru că: “Vaaai, dar ce frumos este! Şi o să ne amintească de locurile şi zilele astea superbe :)”. Şi uite aşa, fără să realizăm, în timp, ne umplem locuinţa cu diverse lucruri frumoase (dacă le privim şi analizam separat), care compun un decor încărcat şi în care te ia ameţeala. Așa că dacă nu ți-ai propus să-ți amenajezi locuința în stil ”Fusion”, care presupune îmbinarea mai multor stiluri, dar într-o variantă studiată și elaborată, ar fi indicat să te limitezi la un singur stil atât pentru mobilier, cât și pentru finisaje, texturi, accesorii și decorațiuni. În caz contrar, riști să te înconjori de o mulțime de elemente care nu au nicio legătură, iar rezultatul final va fi un dezastru. Celelalte patru greșeli de evitat în amenajările interioare le găsești pe casadex.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Un dement la Timisoara, distrugeri in Parcul Central pentru ca ii ”apartine”

Un bărbat care a distrus mai multe amenajări din Parcul Central, a fost prins...

TRAGEDIE in prima zi de Craciun: un barbat de 73 de ani a ars de viu in propria locuinta

Tragedie în prima zi de Crăciun, pentru o familie din Dragomirești. Un bărbat în...

Cum arată casa ideală pentru un european? Are 5 camere şi peste 130 de metri pătraţi

O analiză realizată de RE/MAX Europe la nivelul ”Bătrânului continent”, arată că locuința ideală...