AcasăStiriEvenimentSebastian Spanache Trio - primul concert în țară, din 2015, la Timișoara!

Sebastian Spanache Trio – primul concert în țară, din 2015, la Timișoara!

Au trecut mai bine de 6 luni de la concertul de lansare a DVD-ului “Live on the Eiffel Bridge”, acesta fiind ultimul concert din Timișoara, susținut în luna noiembrie a anului 2014.

Primul concert al lui 2015 din capitala Banatului va fi susținut de Sebastian Spanache Trio miercuri, 22 aprilie 2015, cu începere de la ora 19:00 și face parte din seria concertelor “unplugged” din Sala Multifuncțională a Consiliului Județean iar intrarea este liberă. Din repertoriul artiștilor vor face parte piese atât de pe albumul ”HUMANIZED”, lansat în 2013 cât și de pe ”A Pasha’s Abstinence”, lansat în 2014 și premiat ca BEST ALBUM la prima ediție a Premiilor Sunete din același an. Ambele albume se vor putea achiziționa la fața locului.

La sfârșitul lui 2014, respectiv începutul lui 2015, grupul Sebastian Spanache Trio a susținut trei concerte de succes în afara țării, la invitația Institutului Cultural Român, în renumitul Agharta Jazz Club din Praga, Pygmalion Theatre din Viena – concert care a fost „sold-out”, și la sediul Institutului Cultural Român din Berlin.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente