Au SPART mașini și au FURAT tot ce-au găsit prin ele! Polițiștii timișoreni i-au prins ÎN FLAGRANT

- Advertisement -

În noaptea de vineri, 17 aprilie, spre sâmbătă, 18 aprilie 2015, în jurul orei 2:20, poliţiştii Secţiei 2 din Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că, pe strada Mehadia, se află o persoană bănuită că sustrage bunuri din autoturisme.

Deplasându-se de urgență la faţa locului, poliţiştii au observat un tânăr care la vederea echipajului de poliţie a încercat să fugă, fiind reţinut de poliţişti. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul în vârstă de 23 de ani ar fi sustras, prin spargerea geamului de la portiere, două casetofoane auto. Prejudiciul a fost în totalitate recuperat, bunurile fiind predate păgubiţilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

În noaptea următoare, poliţiştii Secţiei 4 de această dată, au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani care transporta cu ajutorul unei pubele mai multe bunuri (flex, bormaşini, rotopercutoare, autofiletantă) a căror provenienţă nu a putut fi dovedită. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul ar fi sustras bunurile din două autovehicule parcate, cu intenţia de a le valorifica. Prejudiciul în valoare de 3000 de lei a fost în totalitate recuperat de poliţişti, bunurile fiind predate păgubiţilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a bănuitului. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Politia Locala Timisoara: ”ATENTIE în aglomeratie! Hotii nu intra in vacanta!”

Poliția Locală din Timișoara atrage atenția asupra faptului că...

Un comisar-sef BCCO Timis a furat o bratara din aeroport, la Bucuresti

Gest halucinant al unui poliţist din cadrul Brigăzii pentru...

Pasiuni de copii: au furat bunuri de 500 de lei dintr-un magazin din Timişoara

Deşi la vârsta lor ar trebui să bată mingea...

Retinut pentru ca a furat un laptop de peste 6.000 de lei dintr-o scoala

A crezut ca poate profita de neatenţia personalului dintr-o...

Din aceeași categorie

Categorii Populare