Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Au SPART mașini și au FURAT tot ce-au găsit prin ele! Polițiștii timișoreni i-au prins ÎN FLAGRANT

- Advertisement -

În noaptea de vineri, 17 aprilie, spre sâmbătă, 18 aprilie 2015, în jurul orei 2:20, poliţiştii Secţiei 2 din Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că, pe strada Mehadia, se află o persoană bănuită că sustrage bunuri din autoturisme.

Deplasându-se de urgență la faţa locului, poliţiştii au observat un tânăr care la vederea echipajului de poliţie a încercat să fugă, fiind reţinut de poliţişti. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul în vârstă de 23 de ani ar fi sustras, prin spargerea geamului de la portiere, două casetofoane auto. Prejudiciul a fost în totalitate recuperat, bunurile fiind predate păgubiţilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

În noaptea următoare, poliţiştii Secţiei 4 de această dată, au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani care transporta cu ajutorul unei pubele mai multe bunuri (flex, bormaşini, rotopercutoare, autofiletantă) a căror provenienţă nu a putut fi dovedită. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul ar fi sustras bunurile din două autovehicule parcate, cu intenţia de a le valorifica. Prejudiciul în valoare de 3000 de lei a fost în totalitate recuperat de poliţişti, bunurile fiind predate păgubiţilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a bănuitului. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore