Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Serviciul de Ambulanță Timiș, suprasolicitat! Prefectul judeţului cere instiţuţiilor din subordine să pună la dispoziţia personalului medical maşini şi şoferi pentru a ajuta la testarea COVID

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
19.7 ° C
20.1 °
17.1 °
79 %
3.6kmh
0 %
mar
26 °
mie
26 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
18 °
Serviciul de Ambulanţă Timiş este sufocat în această periodă de numărul mare de solicitări de la populaţie pentru testarea la domiciliu și este total deficitar la capitolele maşini şi şoferi.

În Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă de vinerea trecută, Prefectura a cerut instituţiilor participante să vină în ajutor și să pună la dispoziţie maşini şi şoferi pentru transportul cadrelor medicale la testare. În afară de ISU Timiş, care a disponibilizat cinci maşini şi merită mulţumiri publice, nimeni nu a mai dat vreun semn legat de acest subiect.

Prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu spune că va solicita din nou instituţiilor, de data aceasta în scris, să prezinte situaţia maşinilor pe care le deţin. Totodată, el a anunţat că va renunţa la maşina de serviciu în favoarea Serviciului de Ambulanţă.

Voi solicita astăzi tuturor instituţiilor deconcentrate aflate în coordonarea directă a Prefecturii să prezinte în scris câte maşini şi şoferi pot disponibiliza pentru a susține activitatea Serviciului de Ambulanță, iar în cazul în care nu au posibilitatea, să și explice care este cauza. Între timp, pentru că vreau să dau un semnal de implicare totală, voi renunţa la maşina Prefecturii şi la şofer în favoarea Serviciului de Ambulanţă. În perioada următoare mă voi deplasa singur la serviciu și pe teren cu mașina familiei, până când trece valul și nu va mai fi nevoie de ajutorul lor. Sper ca forţa exemplului personal să mobilizeze mai bine instituţiile statului„, spune prefectul Mihai Ritivoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare