Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Șoferul unui BMW cu numere false a alimentat într-o benzinărie și apoi a fugit. Fiind urmărit, a sărit direct în sensul giratoriu de la AEM FOTO/VIDEO

Un timișorean cu un BMW Seria 3 s-a gândit marți dimineață să-și facă ”rost” de combustibil gratuit. Și-a montat un set de plăcuțe de înmatriculare false, din județul Mehedinți, după care s-a prezentat la una din pompele unei benzinării situate pe Calea Stan Vidrighin din capitala Banatului. A alimentat de 200 de lei și-apoi a dat bir cu fugiții, însă unul dintre angajații celor de la Lukoil l-a observat, s-a urcat la volanul mașinii sale și a pornit în urmărirea hoțului, în timp ce colegii acestuia solicitu deja sprijinul Poliției.

În drumul său, șoferul BMW-ului, care a pornit spre sensul de la AEM, a fost la numai câțiva milimetri de a acroșa o femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni și la aceeași distanță de izbitura cu un stâlp din apropierea sensului giratoriu din intersecția cu Calea Buziașului, girație de care șoferul autoturismului, de culoare neagră, pare să fi uitat, întrucât nu a încercat să-l ocolească, ci s-o taie prin mijlocul acestuia, pe liniile de tramvai.

BMW-ul a rămas blocat în sens, iar șoferul a rupt-o la fugă, însă și-a amintit de faptul că avea toate actele în mașină, inclusiv numere reale ale autoturismului, și s-a întors, moment în care angajatul benzinăriei l-a imobilizat, la scurt timp venind și polițiștii, care l-au dus la Secția 2 Poliție.

În timpul scurt de la prinderea șoferului și până la sosirea echipajului de Poliție, posesorul BMW-ului a încercat să-l ”mituiască” pe angajatul Lukoil, oferindu-i acestuia o sumă modică de bani pentru a-l lăsa să fugă, însă acesta nu s-a lăsat înduplecat.

Datorită incidentului, pe linia de travai de pe Buevardul Liviu Rebreanu s-a format o coloană uriașă de tramvaie, care nu mai puteau întoarce deoarece sensul giratoriu era blocat cu autoturismul care a pătruns pe șinele mijloacelor de transport în comun.

Pompierii s-au chinuit minute bune să mute autoturismul din loc, însă fără sorți de izbândă, mașina fiind mutată abia după sosirea la fața locului a unei autospeciale puternice a RATT, care a ”debarasat” sensul în câteva minute, circulația tramvaielor fiind reluată.

Culmea! După ce au ajuns polițiștii la locul producerii accidentului, reporterul Vocea Timișului a încercat să-l forografieze pe infractor, însă agentul de la Secția 2 a închis repede ușa autospecialei replicând colegului nostru: ”Da’ ce mă, e animal?”.

UPDATE În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că plăcuţele cu numerele de înmatriculare care erau aplicate pe autoturism ar fi fost sustrase, în cursul nopţii, de pe un autoturism parcat pe raza municipiului.

Oamenii legii îl cercetează pe tânărul șofer al BMW-ului, în vârstă de 22 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi punerea în circulaţie a unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a tânărului, poliţiştii continuând cercetările în dosarul penal întocmit.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=OzmJneoUMpM&feature=youtu.be]

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore