Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sorin Oprescu, eliberat din arest preventiv

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Sorin Oprescu a ieșit ieri din Arestul Capitalei, în jurul orei 14.50. Așadar, edilul Bucureștiului se pare că nu a trebuit să petreacă prea mult timp după gratii, pentru că „sistemul” și-a spus din nou cuvântul. Potrivit hotnews.ro, S. Oprescu a fost eliberat printr-o decizie definitivă a Curții de Apel București luată de judecătoarea Viorica Costiniu, soția magistratului Florin Costiniu, condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare în dosarul fostului senator PSD, Cătălin Voicu.

Curtea de Apel București a admis contestația formulată de Sorin Oprescu după ce, în 21 octombrie, Tribunalul București i-a respins cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau cu controlul judiciar. Instanța a decis ca, de la data eliberării din Arestul Central al Poliției Capitalei, Sorin Oprescu să stea 30 de zile în arest la domiciliu, supunându-se restricțiilor stabilite.

Procurorii DNA îl acuza pe Sorin Oprescu de luare de mită, primind 25.000 de euro, după o înțelegere cu șeful Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane (ACCU), Cornel Bogan Popa, și cu fostul său șofer Cristian Stanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare