ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Aproape 1000 de sportivi vor participa la Campionatul European de Dans Modern, organizat la Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara va fi, în acest weekend, gazda Campionatului European de Dans Modern și a Openului de Dans Modern. Competițiile vor fi organizate de Asociația Cultural Sportivă „Rok Art” în parteneriat cu WADT (World Artistic Dance Federation), și vor avea loc în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie, în incinta Complexului Senator – Pavilion Expovest de pe calea Lugojului, începând în fiecare zi de la ora 9.00.

La eveniment vor participa sportivi și arbitrii din aproape 10 țări: România, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, Franța și Rusia. Concursul este structurat pe mai multe categorii de vârstă și genuri de dans. Categoriile de participare vor fi formate din solo, duo, cupluri, grupuri mici și formații de până în 24 de membrii, iar genurile de dans la care se va concura vor fi: ballet, modern/contemporany, folk ethnic, jazz, tip-tap, ballroom show, break, caribbean/latin, dance show, disco dance, disco freestyle electric, fantasy, free-show, funky, hip-hop, sports rocky, street-dance revue și techno dance.

Nu mai puțin de 925 de sportivi au confirmat participarea, la 4 categorii de vârstă, 5 categorii de participare și 15 genuri de dans. Ocupanții podiumului la fiecare categorie vor primi diplome, medalii și trofee.

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore