Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ştii să joci table? Vino la Cupa de Table – Calea Lipovei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Pasionaţii de table sunt invitaţi la finele acestei săptămâni la Cupa de Table – Calea Lipovei, înscrierea în competiţie fiind gratuită. Concursul, ce se va desfăşura în data de 4 noiembrie la Şcoala Generală nr. 7 – Sfânta Maria, va fi dotat cu premii în bani pentru primii trei clasaţi. Următoarea „etapă” a competiţiei ajunge la Dumbrăviţa, pe data de 10 noiembrie.

Asociaţia Peter Sport, împreună cu Ovidiu Ciuhandu invită pasionaţii, avansaţi sau nu, la prima ediţie a Cupei de Table – Calea Lipovei. Competiţia va fi organizată în incinta Şcolii Generale nr.7 – Sfânta Maria, situată pe strada Ion Ionescu de la Brad, la capătul liniei de 14 a RATT.

Înscrierile se pot face doar în ziua concursului, între orele 10:00 – 12:00, la locul de desfăşurare, fiind gratuită. Sistemul de joc va fi eliminatoriu, startul efectiv în concurs fiind dat la finalul înscrierilor, adică la ora 12:00. Cei mai buni dintre concurenţi vor fi premiaţi, organizatorii anunţând premii în bani, astfel: locul I – 400 de lei, locul II – 250 de lei şi locul III – 150 de lei.

Următoarea „etapă” a Cupei de Table iese din oraş, tot pe Calea Lipovei, oprindu-se la Dumbrăviţa. Cupa de Table Dumbrăvăţa fiiind programată de Asociaţia Peter Sport şi Primăria din Dumbrăviţa pentru data de 10 noiembrie. Aici, concursul debutează tot la ora 12:00, taxa de înscriere fiind de 15 lei/participant, iar premierea se va face pentru primii patru clasaţi, premiile fiind de asemenea în bani, în valoare de: 250, 150, 120, respectiv 80 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare